پس از ارزیابی کدهای خطای لیست شده، میتوانید متوجه شوید که کدام اجزا و قطعات ماشین لباسشویی دوو آسیبپذیرتر هستند. در ماشین لباسشویی برندهای دیگر نیز، سیستم گرمایش، سنسور سطح مایع اغلب آسیب میبیند و فیلتر تخلیه مسدود میشود. علاوه بر این، صاحبان ماشین لباسشویی هوشمند دوو با مشکلات بالقوه زیر نیز روبرو میشوند: ماشین لباسشویی دوو اغلب دچار نقص عملکرد واحد کنترل اصلی میشوند که عوامل زیادی میتوانند این نقص عملکرد را نشان دهند، بهعنوانمثال، توقف زودهنگام فرایند شستشو، یا برعکس، اجرای برنامه شستشو بهصورت بسیار طولانی. آبکشینکردن لباسها از سوی ماشین لباسشویی نیز میتواند به نقص در بخش الکترونیک اشاره کند. گرفتگی توری فیلتر در شیلنگ ورودی آب؛ خرابی سنسور دما همانطور که با گرمنکردن آب بهاندازه کافی یا توقف عملکرد ماشین لباسشویی هنگام شستشو، پارگی تسمه محرک؛ نشتی از زیر دریچه به دلیل فرسودگی تسمه آببندی و غیره نیز قابلمشاهده هستند.
عیوب ذکر شده در قطعات عمودی و قسمتهای جلویی برند دوو رایج است. موارد نامبردهشده در تمامی مدلهای ماشین لباسشویی آسیبپذیر هستند. مخزن ماشین لباسشویی نیز همواره در معرض زنگزدگی و سایش است. برای استفاده بهینه و صرفنکردن هزینه گزاف برای تعمیر لباسشویی دوو، باید موارد زیر را مدنظر داشته باشید:
تعویض قطعات و جلوگیری از سایش بیش از حد؛ جلوگیری از ورود آب بیش از حد سخت و آلوده به لباسشویی؛ جلوگیری از نوسانات برق؛ عدم استفاده از مواد شوینده باکیفیت پایین در لباسشویی. برخی از نقصها را خودتان کاملاً میتوانید رفع کنید. قبل از شروع، باید بهدقت مشکل را پیدا و ببینید از پس آن برمیآیید یا نه؟ در این قسمت به تجزیهوتحلیل برخی معایب متداول و نحوه تعمیر لباسشویی دوو میپردازیم.
نقص در عملکرد سوئیچ فشار میتواند باعث کندی ورود آب به سیستم یا عدم ورود آب به ماشین لباسشویی شود. بررسی قطعه به منظور اطلاع از میزان خرابی ضروری است و اقدامات به شرح زیر خواهد بود: پوشش بالایی بدنه دستگاه را بردارید. سوئیچ فشار را روی دیوار لباسشویی، نزدیک پایه درب پیدا کنید. سرلوله را از سنسور جدا کنید. برای این کار، ممکن است به انبردست نیاز باشد. شلنگ را عوض، لوله نازک را در آن وارد کنید. هنگامی که سوئیچ فشار بهخوبی کار کند، تقهها باید بهوضوح شنیده شوند. لولهها را نیز از نظر نقص بررسی کنید.
اگر آسیبی بر روی لولهها مشاهده کردید، لازم است نازلها (سر شیلنگ) را تعویض و قسمتی که منسدد شده بهصورت کامل پاکسازی کنید. هنگام الصاق لولهها باید سوئیچ فشار را عوض کنید.
این نوع ایراد را نیز میتوان بهتنهایی و بدون کمکگرفتن از استادکار ماهر برطرف کرد. در بیشتر موارد، شستشوی فیلتر آب و شیلنگ ورودی کافی است و مراحل به ترتیب ذیل انجام میشود:
در دیواره پشتی ماشین لباسشویی دوو شلنگ ورودی آب را جدا کنید در انتهای لوله تور فیلتر را خواهید دید که باید جدا و به خوبی تمیز شود. علاوه بر این، شلنگ ورودی را بررسی، آن را با آب بشویید.
پس از بستن مجدد، شستشوی آزمایشی انجام دهید تا از چکه نکردن و رفع عیب اطمینان حاصل کنید. اگر هنوز مشکل برطرف نشد، باید شیر ورودی را بررسی و در صورت لزوم آن را تعویض کنید. اگر نمی توانید به تنهایی ایراد ماشین لباسشویی را برطرف کنید، بهتر است با کارشناسان امر تماس بگیرید.
استفاده از خدمات تعمیرگاه مجاز امتیاز های زیر را برای شما به همراه دارد:
نکاتی از اتصال الکتریکی که در نصب لباسشویی دوو باید به آنها توجه داشت:
برند دوو از دانش و فناوری بالا در جهت تولید لباسشویی های دوو استفاده کرده که همین امر موجب شده تا تعمیر لباسشویی دوو نیز تجربه و دانش بالایی را طلب کند و در صورتی که افراد غیرمتخصص نسبت به تعمیر این دستگاه ها اقدام کنند، ممکن است هم خرابی بیشتر شود، هم در صورت بی احتیاطی و ایجاد اختلال در سیم کشی دستگاه، خطراتی مانند برق گرفتگی وجود داشته باشد.
از این جهت بهترین کار آن است که در صورت خراب شدن دستگاه، به مراکز تایید شده و مجاز برای تعمیر ماشین لباسشویی دوو مراجعه کنید. اگر در کرج یا استان البرز هستید، می توانید برای تعمیر دستگاه خود به تعمیرگاه مجاز، نمایندگی تعمیرات ماشین لباسشویی دوو در کرج مراجعه نمایید.
دقت و سرعت بالا در تعمیر:
تعمیرگاه مجاز لباسشویی دوو با بهره گیری از متخصص تعمیرات انواع خرابی های ماشین لباسشویی دوو را با بالاترین سرعت و بهترین کیفیت انجام می دهد.
انجام خدمات تعمیر در محل:
با استفاده از خدمات تعمیرگاه مجاز، نیازی به حمل و نقل دستگاه نیست، شما می توانید خدمات مربوط به تعمیر لباسشویی دوو را در منزل خود دریافت نمایید.
مشاوره و راهنمایی با کیفیت بالا:
برای امور تخصصی مثل تعمیرات ماشین لباسشویی دوو، راهنمایی های یک شخص با تجربه می تواند بسیار کارآمد باشد. متخصصان تعمیر لباسشویی دوو همیشه سعی کرده اند در کنار خدماتی که ارائه می دهند آموزش هایی را نیز در راستای استفاده ی صحیح لباسشویی در اختیار مشتریان این مجموعه قرار دهند.
اولین مورد قرار دادن حجم بالایی از لباس هاست. همچنین ایراد در موارد زیر می تواند موجب بروز این مشکل باشد:
لباس، پارچه و پتو را مناسب با حجمی که برای دستگاه در نظر گرفته شده، بریزید و اگر مقدار البسه ی شما زیاد است، آن ها را تقسیم کنید و در چند مرحله بشویید. همچنین تعمیر قسمت های اصلی را به متخصصین تعمیرگاه مجاز بسپارید تا پس از بررسی های لازم در صدد تعمیر یا تعویض آن ها بر آیند. همچنین می توانید برای خواندن برنامه های شستشوی لباسشویی دوو بر روی لینک کلیک کنید.
شاید شما هم با این اتفاق روبرو شده اید که بعد از چرخاندن ولوم تایمر و یا در صورت دادن برنامه به برد، لباسشویی دوو شما روشن نشود که در این صورت دلایل مختلفی مانند دلایلی که میگوییم می تواند باعث بروز این مشکل شود:
همچنین می توانید با کلیک بر روی لینک از دفترچه راهنمای لباسشویی دوو استفاده کنید.
کد OE مشکل را در سیم ها، اتصالات شیر برقی، پمپ تخلیه و سنسور سطح آب نشان می دهد که با تخلیه نشدن آب از لباسشویی به ما هشدار می دهد.
کد H4 مشکل را در سنسور دما و سنسور سطح آب نشان می دهد که با گرم شدن بیش از حد بدنه ی لباسشویی هشدار می دهد.
کد E8 مشکل در اتصالات موتور همچنین متوازن نبود بار را نشان می دهد که به ما می گوید موتور شستشو دچار خطا شده.
کد H1 مشکل را در سنسور دما و سنسور خشک کن دستگاه تشخیص داده و به ما هشدار می دهد که سنسور دمای خشک کن خراب شده.
کد H6 مشکل را در قسمت سیم ها، المنت حرارتی شستشو و ترمیستور تشخیص داده که می گوید المنت حرارتی لباسشویی دچار ایراد و مشکل شده.
کد LE مشکل را در قسمت های درب و مجموعه ی قفل آن نشان می دهد که می گوید درب لباسشویی بسته نشده و باز مانده.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی کد خطا های لباسشویی دوو کلیک کنید.
شما میتوانید با کلیک بر روی لینک، نحوه ی رفع کد خطا ها و ریست لباسشویی دوو را بخوانید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و خواندن ادامه مقاله تعمیرات ماشین لباسشویی دوو به سایت تعمیرات لوازم خانگی عصر یخ مراجعه نمایید