مهم ترین دلیل خرید لباس کار مردانه

ضرورت استفاده از لباس کار مردانه

ضرورت و اهمیت استفاده از لباس کار با توجه به نوع فعالیت و کار افراد، گوناگون است اما از مهمترین دلایل استفاده از این لباس های میتوان به: رعایت ایمنی، حفاظت کارکنان ، متمایز شدن پرسنل مختلف یک مجموعه، مسائل بهداشتی، نظم، شناسایی تخصص های مختلف و …. اشاره کرد. حتی جدا از این موراد نیز میتوان به کاربردهای تبلیغاتی، نمایشی، و… برای مجموعه اشاره داشت.

اهمیت پوشیدن لباس کار مردانه اداری مناسب

پوشیدن لباس کار ایمن مناسب علاوه بر ایمنی، باعث یک رنگی و ایجاد انضباط و آراستگی افراد در محیط کار شده، پس به راحتی می‌توانم نیروی کار را از دیگر افراد متفاوت تشخیص داد.

امروزه بسیاری از سازمان ها و ارگان های خصوصی و دولتی لباس فرم خاصی را برای پرسنل خود در نظر می گیرند که از قوانین خاص شرکت مربوزه پیروی می کند. این موضوع مزایای بسیار زیادی را به همراه دارد که به چند مورد از آنها اشاره خواهیم کرد :

مزایای پوشیدن لباس کار مردانه

  • به نوعی روش مناسبی برای بازار یابی و جذب مشتری می باشد.
  • تمایز کارمندان از افراد دیگر به سهولت انجام می شود.
  • در پیشگاه مشتریان و رغیب های کاری تان کاملا حرفه‌ای جلوه خواهید کرد.
  • کارمندان همیشه ظاهری آراسته و مرتب خواهند داشت.
  • اختلاف فرهنگ در انواع پوشش ها خارج از اداره یا شرکت از بین می رود و همه از یک فرم خاص تبعیت خواهند کرد.
  • به نوعی از قدم های اولیه برند سازی خواهد بود.
  • پرسنل اساس آرامش و راحتی پیدا خواهند کرد و با توجه به ایم موضوع رادمان کاری افزاریش پیدا خواهد کرد.
  • مهم ترین نکات زمان خرید لباس اداری مردانه 

    بایستی در انتخاب رنگ لباس اداری، حرفه و شغل افراد مورد توجه ویژه قرار گیرد. به این دلیل که رنگ لباس با حرفه پرسنل رابطه مستقیم خواهد داشت. به صورت کلی، رنگ‌هایی مثل سبز یشمی، فیروزه‌ای، قهوه‌ای تیره یا قرمز تیره برای محیط کاری مناسب نبود و نباید در لباس فرم استفاده شود. در مقابل آنها اکثر ادارات و شرکت ها از رنگ های سورمه‌ای، طوسی‌ در لباس اداری پرسنل خود استفاده خواهند کرد که بیشتر دارای خطوط آبی یا قرمز می باشد. بنابراین هنگام انتخاب لباس اداری بایستی متناسب رنگ و محیط اداری را مد نظر قرار دهیم.

    برای خرید لباس کار مردانه به قیمت تولیدی به فروشگاه آنلاین دوخت یادگار مراجعه کنید .

انتخاب لباس کار مردانه متناسب با محیط کار

  1. در محیط اداره کفش پاشنه بلند نپوشید. برای خانم های پاشنه مناسب محل کار نباید از 6 تا 8 سانتی‌متر تجاوز کند زیرا پاشنه های بلندتر از این مشکل ساز خواهد بود و البته که در کار احساس راحتی نیز از شما سلب می شود.
  2. حتی المقدور از پوشیدن کفش جلو باز و اسپرت اجتناب کنید کفش های صندل و اسپرت جلوی مناسبی در محیط کار شما ندارد.
  3. سعی کنید در محیط کار خود شلوار جین یا لی و مدل های چسبان استفاده نکنید.شاید در ادارت خصوص استفاده از لباس جین منعی نداشته باشد ولی در ادارات دولتی پوشیدن لباس جین ممنوع می باشد.

یکی از دغدغه‌های بسیاری از کارمندان، این موضوع است که جنس پارچه لباس اداری بایستی چگونه انتخاب شود؛ زیرا پاره شدن یا آسیب دیدن لباس در محیط کار می تواند بسیار بد باشد به همین دلیل چند نکته در همین خصوص عنوان خواهیم کرد:

1- خرید لباس متناسب با سایز بدنتان
لباس محیط کار شما نباید آنقدر تنگ باشد که جلوی حرکت بدنی شما حین کار را بگیرد و البته که گشادی لباس نیز جلوی خوبی حین کار و فعالیت شما نخواهد داشت.

2-جنس پارچه لباس کار تان را در فصل های گرم و سرد به دقت انتخاب کنید.
در فصل های گرم خوب است از پارچه‌های سبک‌تر و روشن‌تر استفاده شود.معمولا پارچه‌های آستر دار و ضخیم‌تر برای فصل های سرد سال بیشتر استفاده می شود.

3-در انتخاب پارچه لباس کار نکته مهم ضد حسایت بود آن می باشد.
پارچه های لباس کار مناسب معمولا از جنس های کتان ، پنبه ، نخ خواهد بود که ضد حساست بوده و راحتی بیشتری حین کار برای شما خواهد داشت.


۵ ویژگی لباس کار مردانه

پیش از خرید لباس ایمنی و مخصوص کار، بهتر است ۵ ویژگی لباس کار مردانه را بدانید، تا با توجه به شرایطی‌‌که در آن فعالیت می‌کنید، بتوانید محصول مناسب خود را انتخاب کنید. اولین نکته درانتخاب لباس کار، آگاهی از میزان حفاظت فرد، در برابر آسیب‌های ناشی از فعالیت کاری اوست، که بر اساس آن مشخص می‌شود، چه لباسی و با چه طرحی مناسب شرایط و موقعیت شغلی شماست و می‌تواند از بدن شما در مقابل خطرات احتمالی محافظت کند. مهم‌ترین ویژگی لباس کار، حفظ ایمنی افراد با توجه به انواع خطراتی است، که در حین کارکردن آن‌ها را تهدید می‌کند. این لباس مانند یک پوشش سراسری، بیشتر قسمت‌های بدن (دست، تنه، پا) را در مقابل انواع آلاینده‌ها، مواد مضر و سوختگی ناشی از پرتاب مواد بسیار داغ و مذاب و..محافظت می‌کند. لباس کار در انواع رنگ‌ها، طرح‌ها و مدل‌های متنوعی تولید و ارائه می‌شود. بسیاری از شرکت‎‌های بزرگ و سازمان یافته، مطابق با اهدافی که دارند، اقدام به تهیه لباس‌ کار مخصوص برای تمام پرسنل خود می‌کنند. اهداف این مراکز برای همسان و متحدالشکل کردن تمامی اعضای فعال شرکت خود مواردی مانند؛ حفظ سلامت و ایمنی کارکنان، نظم و ترتیب بخشیدن به کارمندان، رعایت مسائل بهداشتی، بالا بردن پرستیژ کاری، اهداف تبلیغاتی به منظور معرفی شرکت یا سازمان، اهداف شخصی کارفرما و..می‌باشد.

  • اگر در محیطی کار می‌کنید، که همواره با مواد قابل انفجار، اشتعال، مسموم کننده و گرد و غبار سر و کار دارید، لباس کار نباید به‌صورت جیب‌دار و لبه‌دار و یا دمپا شلوار تا زده شده باشد. زیرا امکان دارد مقداری آلودگی در لبه و چین‌های لباس باقی‌‌بماند.
  • استفاده بر چسب‌های روی لباس و نیز سایر مواد و تکه‌های قابل اشتعال همراه با لباس، در محیط‌هایی که خطر حریق و انفجار وجود دارد، کاملا ممنوع است.
  • لباس کار باید کاملا متناسب با بدن، اندازه و سایز افراد باشد. اگر در نزدیک ماشین‌آلات مشغول به‌کار هستید و یا با ماشین کار می‌کنید، باید لباس کاملا پوشیده بوده و دارای پارگی نباشد. در چنین شرایطی لباس باز یا به اصطلاح تیشرت کارگری اصلا توصیه نمی‌شود.
  • کارکنانی که با مواد رادیو اکتیو، اسیدی یا مواد مضر و خورنده سر و کار دارند، لباس کارگری باید یکپارچه و بدون منفذ و متناسب با نوع موادی باشد، که با آن در محیط کار در ارتباط هستند. در مواردی هم باید علاوه بر لباس از کلاه، دستکش و کفش، که غیرقابل نفوذ برای مواد مضر باشد استفاده کنند.
  • چنانچه به‌دلیل شرایط کاری، کارکنان مجبور باشند به‌صورت مستمر آستین خود را بالا بزنند، باید از لباس کار آستین کوتاه یا همان تیشرت کارگری استفاده کنند. اگر بنابر شرایط کاری افراد، لباس فرم آن‌ها باید به‌صورت بارانی (پالتویی) و دارای کلاه باشد، جنس کلاه باید از پارچه‌ای ضدآب همراه با آستری نخی، که قابل استفاده برای مناطق معتدل است انتخاب شود. برای مناطق سردسیر نیز کلاه لباس کار را از جنس پشمی تولید می‌کنند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد