قیمت لباس کار به چه عواملی بستگی دارد ؟

قیمت لباس کار 

قیمت لباس کار به عواملی متعددی بستگی دارد. مهمترین فاکتورهای تعیین کننده قیمت لباس کار عبارت است از : نوع پارچه, تعداد تیراژ سفارش و زمان مد نظر مشتری برای تحویل کار. انتخاب نوع پارچه در تعیین قیمت نهایی و تمام شده لباس کار بسیار حائز اهمیت است. به عنوان مثال؛ کاپشن شلوار کاری که با پارچه کجراه دوخته می‌شود از لباس کار کتان  قیمت کمتری خواهد داشت. البته که باید این نکته را هم مد نظر قرار بدهید که پارچه کتان کیفیت بالاتری نسبت به انواع پارچه‌های کجراه دارد. تعداد سفارش هم در تعیین قیمت محصول تاثیرگذار است, در تیراژ‌های بالا که در آن طاقه پارچه برای دوخت لباس کار مصرف می‌شود, قیمت نسبت به سفارش های تعداد کم که پارچه متری مورد استفاده قرار می‌گیرد, پایین تر است. یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار روی قیمت, انتخاب زمان تحویل است. مشتریانی که زمان تحویل‌شان نسبت به مدت زمان عادی تولید, سریع تر باشد, به دلیل بار اضافه‌ای که پردازش و تکمیل سفارششان روی خط تولید ایجاد خواهند کرد,تولید محصولاتشان نسبت به روند عادی تولید, قیمت تمام شده بیشتری خواهد داشت. البته در پایان باید این نکته را یادآور شویم که ما در خط تولید لباس کار دوخت یادگار , با بکارگیری مدرن‌ترین روش های تولیدی همواره روی کارایی و اثربخش سیستم تولید و بهینه سازی فرایندهای داخلی تمرکز کرده‌ایم.

انواع لباس کار بر اساس قیمت

لباس‌های کار (مانند: روپوش کار، لباس یقه‌دار کار مردانه و…) بر اساس انواع قیمت‌ها متفاوت هستند و عوامل مختلفی بر روی قیمت لباس کار ها موثر است که ما در مقاله قیمت لباس کار به این عوامل بصورت کامل پرداخته و آنها را شرح دادیم از جمله این عوامل می توان موارد زیر را شمرد:

  • نوع پارچه
  • نوع موارد مصرفی یا همان خرجکار لباس کار
  • مدل و طرح دوخت
  • کیفیت دوخت

هر یک از موارد بالا در قیمت یک لباس کار نقش بسزایی دارد کارگاه تولیدی لباس کار دوخت یادگار  این امکان را برای مشتریان عزیز فراهم آورده است که می توانند با استفاده از طرح دوخت سفارشی این موارد را بصورت شخصی سازی شده انتخاب نمایند و در تعیین قیمت لباس کار نهایی تولید شده نظارت کنند.

قیمت لباس  کار نیز به عواملی مختلفی بستگی دارد به همین دلیل نمی توان برای آنها قیمت دقیقی را تعیین کرد. مهم ترین عواملی که بر روی قیمت لباس های کار تاثیرگذار است عبارت است از : نوع لباس کار ، طرح لباس کار شما ، پارچه لباس کار ، کیفیت دوخت و برند تولیدی لباس کار ، ویژگی های خاص مثلا ضد حریق بودن و … همه از عواملی هستند که بر روی قیمت تاثیرگذار هستند.

انواع مختلف لباس های کار

انواع لباس کار به چه صورت است ؟ لباس های کار دارای انواع مختلفی می باشند که هر کدام بسته به شرایط کاری فرد می توانند انتخاب شوند. در این قسمت از مقاله به بررسی انواع لباس های کار می پردازیم و در رابطه با هر کدام توصیح مختصری می دهیم.

لباس های کار معمولا به دو دسته تقسیم می شوند که عبارت است از :

۱ ) لباس های کار دو تکه : این نوع از لباس ها دارای دو قسمت پایین تنه ( شلوار ) و بالا تنه می باشند که بسته به شرایط کاری و جنسیت افراد طراحی می شوند. دسته اول از مشاغل که در رابطه با آنها توصیح دادیم معمولا از این نوع از لباس ها استفاده می کنند .

۲ ) لباس های سرهمی یا یک تکه : این نوع از لباس ها نیز بین کارگران ساختمانی ، جوشکاران ، آتش نشان ها و … مرسوم است و مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع لباس ها یا به صورت کامل بدن فرد را می پوشاند و یا به صورت دوبنده هستند که کل پایین تنه به همراه نمی از بالا تنه را می پوشاند و فرد باید از زیر این لباس پوشش مناسبی داشته باشد .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد