باسلام مشتری گرامی ضمن تشکر از خرید محصولات این شرکت خواهشمند است نکات زیر را در زمان استفاده از محصولات رعایت نمایید.
الزامات نصب دستگاه
1- کلیه باربیکیوها به راحتی توسط یک عدد شلنگ گازی استاندارد دو سر بست دار به شیر اصلی متصل شده و قابل استفاده می باشد.شلنگ گازی می بایست تاییدیه استاندارد مورد نظر راداشته باشد و حداکثر فاصله شلنگ گاز از لوله تا دستگاه 120 سانتیمتر باشد.
2- اگر باربیکیو شما کپسولی (از نوع کپسول کوچک و یا مخزن گاز) می باشد حتما از کپسول استاندارد استفاده گردد و در صورتی که کپسول در کابینت قرار میگیرد قبل از روشن نمودن باربیکیو از کابینت خارج گردد و از رگلاتور استاندارد فشار نیمه ضعیف استفاده گردد،تا به شیر گاز محصول آسیب نرساند و موجب آتش سوزی نگردد.
3- خریدار موظف می باشد نسبت به تهیه لوازم نصب در زمان نصب باربیکیو ها اقدام نماید شامل(شیر پیسوار ، شلنگ شیر آب سایز 8/3 به مقدار مورد نیاز و سرشلنگ گاز سایز2/1)
4- خریدار موظف می باشد قبل ازنصب باربیکیو نسبت به ارسال عکس و فیلم از محل نصب به شرکت اقدام نماید.(جهت تدقیق امکانات فضای نصب)
5- درصورت نیاز به هودصنعتی حتمادر ارتفاع5/2 متری ازکف تمام شده برق تک فاز محیا ءگردد
6- خروجی استاندارد برای مکش دود در بالکن 25 سانت می باشد
7- کانال کشی هود از خروجی هود تا فضای بیرون ساختمان با خریدار می باشد.
8- برق برای یخچال شوکیس و اجاق دو شعله یا اجاق 4 شعله رومیزی و یافن باربیکیو ذغالی در ارتفاع 40 الی 60 سانتی متری از کف تمام شده آن تعبیه گردد.
9- ارتفاع شیر آب و خروجی فاضلاب 35 تا 45 سانتی متر از کف تمام شده و حداکثر 50سانتی متر از آکس سینک قرار داشته باشد.
10- برای حمل و نقل خریدار موظف است توسط کارگر ماهر نسبت به انتقال طبقات و یا داخل ساختمان اقدام نماید و تحویل بار توسط این شرکت از درب کارخانه واقع در شهریار می باشد.
نحوه پخت و استفاده ازدستگاه
11- دقت نمایید سینی چکه گیر کباب پز در زمان روشن بودن باربیکیو به هیچ عنوان بدون آب نماند و پس از استفاده از کباب پز از محل خود خارج گردد ،چربی های داخل سینی به خوبی شسته شده و پس از خشک شدن در محل خود قرار گیرد.( آب درون سینی چکه گیر باعث می شود هم دود کمتری داشته باشیم و هم بخار آب باعث ترد شده کباب ها می شود و سینی دفرمه نگردد)
12- پخت کباب و استیک در باربیکیو ها بوسیله حرارت چدن ها ی ناودانی صورت می پذیرد، لذا 5 دقیقه قبل از پخت دستگاه را روشن نموده و به هیچ وجه از شعله مستقیم برای پخت کباب استفاده نگردد و با حرارت چدن پخت کباب انجام پذیرد.
13- در زمان پخت کباب و استیک و هنگامی که درب کباب پز را می بندیم درجه شعله برنرها در کمترین حالت (یا قسمت انتهایی ولوم گاز )قرار داشته باشد.در غیر اینصورت موجب آسیب دیده شدن درب باربیکیو و قسمتهای جانبی محفظه پخت می گردد.
14- در باربیکیوی سرخ کن دار و یا گریل روغنی تخت ، برای روشن کردن شعله ابتدا درجه ولوم را در کمترین حالت آن قرار داده و سپس با چند بار فشار دادن فندک جرقه زن مکانیکی شعله روشن گردد.
15- جهت پخت استیک از شلف توری لعاب شده و یا چدن های شیاردار یا تخت می توانید استفاده نمایید.( قابل ذکر است چدن ها را پس از نظافت همیشه با روغن خوراکی چرب نگه داشته شود تا دچار زنگ زدگی نشود)
16- به دلیل گازی بودن سرخ کن همیشه ماکسیم 2/1 ظرف سرخ کن از روغن پر شود و به هیچ وجه از شعله زیاد برای سرخ کردن استفاده نشود.
باربیکیو ذغالی و یا باربیکیو گازی ذغالی
17- تمامی باربیکوها قابلیت ذغالی شدن را دارند که با اضافه کردن باکس ذغال لعاب شده در قسمت محفظه کباب پز این قابلیت ایجاد می گردد، باید دقت شود اول از همه چدن های ناودانی روی هر لوله یا برنر قرار گرفته و پس از آن باکس ذغال روی چدن های آن قرار گیرد تا خاکستر موجب مسدود شدن سوراخ های برنر نگردد.
18- در مدلهای باربیکیو فقط ذغالی ، می بایست ابتدا ذغال طبیعی داخل محفظه پخت کباب ریخته شود و سپس کمی با مواد مشتعل زا آتش را روشن نمایید و سپس فن دمنده را که در کابینت تعبیه شده روشن نموده که هوا از پروفیل اطراف به سمت ذغال ها دمیده شود و موجب آتش گرفتن سریع ذغال ها شود و پس از آماده شدن ذغال ها فن را خاموش کرده و شروع به پخت کباب نمایند در زمان پخت کباب برای روشن ماندن ذغال و پخت بهترحتما از باد بزن دستی استفاده گردد.
19- در مدلهای باربیکیو فقط ذغالی یک درب مجزا برای خاموش کردن یا خفه کردن ذغال درنظر گرفته شده است ابتدا این درب را برروی باربیکیو قرارداده پس از سرد شدن ذغال درب اصلی کباب پز بسته گردد قابل ذکر است به هیچ عنوان برای خاموش کردن ذغال از آب استفاده نگردد (در صورتی که ذغال ها روشن و آب داخل باربیکیو ریخته گردد باعث شکسته شدن چدن کف می گردد)
تعمیر و نگهداری ازدستگاه
20- کلیه باربیکیوها قابلیت شستشو و نظافت با مواد غیر اسیدی را دارد .پس از نظافت می بایست با دستمال تمیز باربیکیو خشک گردد.
21- جهت محافظت از دستگاه در برابر گرد و خاک و باران، پیشنهاد میگردد از کاور و روکش ضد آب و آفتاب استفاده گردد.
22- دقت نمایید حتما پس از استفاده از باربیکیو و اطمینان از خنک شدن چدن ها نسبت به نظافت باربیکیو اقدام گردد و به هیچ وجه چدن داغ با آب شسته نشود که موجب آسیب دیدن و یا خمیدگی یا شکستن چدن می گردد.
23- باربیکیو تولید شده در این شرکت جهت سهولت در حمل و نقل به صورت دو تکه ساخته شده که قسمت بالایی از قسمت پایین(کابین) جدا می گردد و به راحتی توسط کاربر مجددا قابل اتصال میباشد.
24- بهتر است باربیکیوهای از جنس ورق روغنی مستقیم زیر باران نبوده ویا ازآب فراوان برای شستن استفاده نگردد و حتما خشک نگه دارید.
توجه :
تمامی باربیکیو ها دارای یک سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش می باشد و در صورت نیاز به خدمات با شماره های 65605623-021 و 09103873651 تماس حاصل فرمایید.(زمان پاسخگویی از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح الی 17 و پنج شنبه ها از ساعت 8 صبح الی 13 می باشد)