قیمت صادرات میگو به چین

صادرات  میگو به چین یکی از پرسودترین تجارت‌های حال حاضر است. ایران به ۷۹ کشور در جهان، انواع آبزیان را صادر می‌کند. چین در صدر این لیست قرار گرفته است و بیشترین میزان صادرات آبزیان ایران به این کشور می‌‌باشد. چین بزرگترین صادرکننده آبزیان در جهان است، اما ایران هنوز هم بسیاری از آبزیان خود را به چین صادر می کند. این به دلیل کیفیت بالای آبزیان ایران و قیمت مناسب آن است. چین پرجمعیت ترین کشور جهان است و نیاز زیادی به آبزیان دارد. این امر باعث شده است که بازار آبزیان در چین پر رونق باشد. همراه بازرگانی ایجاب باشید.

در سال‌های اخیر، صادرات ایران به روسیه به طور قابل توجهی افزایش یافته است. در حال حاضر، روسیه پس از چین دومین کشور بزرگ هدف صادرات آبزیان ایران است. بیشترین صادرات میگوی پرورشی نیز به این کشور می‌باشد. این افزایش صادرات به دلیل چند عامل است، از جمله:

  • بهبود روابط سیاسی و اقتصادی بین ایران و روسیه
  • افزایش تقاضا برای محصولات غذایی در روسیه
  • توسعه صنعت شیلات ایران

صادرات ماهی و میگو به چین همچنان در حال گسترش است و پس از چین و روسیه بالاترین میزان صادرات این محصولات به امارات و قطر می‌باشد. در این مقاله صادرات ماهی، میگو و سایر آبزیان زینتی، قزل آلا، یال اسبی، خاویار به کشورهایی مانند چین، عراق، روسیه، دبی، عمان و سایر کشورها توسط مرکز توسعه تجارت ایران در چین، بازرگانی ایجاب بصورت کامل شرح داده شده است.

علت محبوبیت ماهی‌ها و جانوران آبزی ایران در نقاط مختلف جهان چیست؟

صادرات ماهی و میگو به چین به دلیل محبوبیت این محصولات در این کشور در حجم بالایی انجام می‌گیرد. ماهی ها و جانوران آبزی ایران به دلیل کیفیت بالا، تنوع زیاد و قیمت مناسب در جهان محبوب هستند. ایران دارای سواحل طولانی و منابع آبی غنی است که زیستگاه انواع مختلفی از ماهی ها و جانوران آبزی است. ماهی ها و جانوران آبزی ایران همچنین به دلیل پرورش پایدار و مدیریت صحیح منابع آبی، به عنوان یک منبع غذایی سالم و پایدار شناخته می شوند.

در اینجا برخی از دلایل محبوبیت ماهی ها و جانوران آبزی ایران در جهان آورده شده است:

  • کیفیت بالا: ماهی ها و جانوران آبزی ایران به دلیل کیفیت بالای گوشت و تخمشان شناخته می شوند. آنها همچنین سرشار از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
  • تنوع زیاد: ایران دارای تنوع زیادی از ماهی ها و جانوران آبزی است که در آب های شیرین و آب شور یافت می شوند. این تنوع به مردم جهان امکان انتخاب انواع مختلف ماهی و جانور آبزی را می دهد تا با ذائقه خود مطابقت داشته باشد.
  • قیمت مناسب: از دیگر دلایل صادرات ماهی و میگو به چین در حجم بالا این است که ماهی ها و جانوران آبزی ایران قیمت مناسبی دارند. این قیمت مناسب به دلیل پرورش پایدار و مدیریت صحیح منابع آبی ایران است.

ماهی ها و جانوران آبزی ایران یک منبع غذایی سالم و پایدار هستند که در جهان محبوب هستند. آنها به دلیل کیفیت بالای، تنوع زیاد و قیمت مناسب شناخته می شوند.

قزل آلا، یال اسبی یا خاویار، کدام یک در بازار چین محبوب‌تر است؟

صادرات ماهی و میگو به چین از سالیان دور رواج داشته است. در این میان صادرات ماهی یال اسبی حجم بالاتری را به خود اختصاص داده است. این ماهی بیشترین محبوبیت را بین آبزیان صادراتی به این کشور دارد. یکی از دلایل اصلی این امر این است که ماهی یال اسبی برای سلیقه مشتریان ایرانی جذاب نیست، اما بین مشتریان چینی بسیار محبوب است. در واقع، ماهی یال اسبی از غذاهای موردعلاقه در جنوب شرق آسیا است.

چین بزرگترین وارد کننده ماهی یال اسبی در جهان است و ایران یکی از بزرگترین صادرکنندگان آن است. این ماهی به دلیل طعم و بافت آن مورد پسند است. همچنین یک منبع خوب پروتئین و مواد مغذی است. قزل آلا نیز در چین محبوب است، اما به اندازه ماهی یال اسبی محبوب نیست. قزل آلا یک ماهی سردآبی است که در آب شیرین زندگی می کند و در چین به صورت پرورشی تولید می شود. در سال ۲۰۲۰، چین ۲.۹ میلیون تن ماهی یال اسبی و ۱.۵ میلیون تن قزل آلا وارد کرد. ماهی یال اسبی ۶۸ درصد از کل واردات ماهی چین را تشکیل می دهد.

در این قسمت به دلایلی که چینی ها ماهی یال اسبی را بیشتر از ماهی قزل آلا دوست دارند اشاره شده است:

  • ماهی یال اسبی یک ماهی بزرگتر است که گوشت بیشتری دارد.
  • ماهی یال اسبی طعم قوی تری نسبت به ماهی قزل آلا دارد.
  • ماهی یال اسبی را می توان به روش های مختلفی پخت، در حالی که ماهی قزل آلا را اغلب به صورت کباب شده یا سرخ شده می خورند.
  • ماهی یال اسبی یک منبع ارزان تر پروتئین نسبت به ماهی قزل آلا است.

برای صادرات ماهی و میگو به چین و حمل این ماهی به کشور یاد شده هم از راه زمینی و هم به صورت هوایی و همچنین راه دریایی می‌توان استفاده کرد. به دلیل صادرات با حجم بسیار بالای این محصول از ایران به کشور چین حمل و نقل دریایی با کشتی در سال‌ های گذشته بسیار مناسب تر بنظر می‌رسد.

ایران چه میزان ماهی و آبزیان دیگر را به چین صادر می‌کند؟

در سال ۲۰۲۲ بیش از ۴۲.۱۹ هزار تن انواع ماهی و میگو به ارزش ۱۲۹.۳۸ میلیون دلار صادرات ماهی و میگو به چین از کشورمان انجام گرفته است. این رقم در سال ۲۰۲۱ حدود ۴۷ میلیون دلار بوده و در سال گذشته بالغ بر ۸۲.۳ میلیون دلار افزایش پیدا کرده است. صادرات ماهی منجمد ایران در سال ۲۰۲۰ بیش از ۴۱ میلیون دلار بوده که در جایگاه ۶۱ دنیا قرار گرفته است. عمده صادرات ماهی و میگو به چین شامل میگو، ماهی تن، ماهی قزل آلا و ماهی سالمون است. ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان میگو در جهان است و چین یکی از بزرگترین واردکنندگان میگو در جهان است. این دو کشور توافق نامه هایی را برای افزایش تجارت میگو امضا کرده اند. ایران همچنین در حال توسعه صنعت پرورش ماهی قزل آلا است و چین یکی از بازارهای هدف برای این محصول است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد