تفاوت ماکروفر با ماکروویو در چیست ؟

ممکن است شنیده باشید که برخی افراد به اشتباه ۲ واژه ماکروفر و ماکروویو را بجای هم بکار می برند در صورتی که به لحاظ نوع عملکرد و مکانیزم با هم متفاوت هستند. در انتهای این مقاله میتوانید به طور کامل تفاوت ماکروفر و ماکروویو را متوجه شوید.

برای خرید آنلاین  ماکروفر و  سایر لوازم برقی خانگی می توانید به فروشگاه اینترنتی  صفا استور مراجعه کنید 

 اگر بعد از مطالعه این مقاله سوالی در مورد فرق مایکروفر با مایکروویو و نوع عملکرد و مزایا و معایب هرکدام داشتید میتوانید در قسمت دیدگاه ها با ما در میان بگذارید. اجازه بدهید قبل از هر چیز شما را با معنی واژگانی که در زمان خرید فر با آنها مواجه می شوید آشنا بکنم:

  • Oven: فر
  • Gas Oven: فر گازی
  • Electric Oven: فر برقی
  • Induction: فر های اینداکشن یا القایی
  • Halogen: فر تابشی یا هالوژن
  • Microwave: ماکروویو

بطور کلی فر دستگاهی است که غذا را در محیط بسته و دمای یکنواخت می پزد یا گرم می کند.ابتدایی ترین نوع فر ها با گاز کار می کنند و دمای آنها قابل تنظیم بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ درجه سانتی گراد می باشد.

ماکروفر یا فر ترکیبی چیست؟

برای آگاهی بیشتر شما درباره تفاوت ماکروفر و ماکروویو معنی هرکدام از محصولات آورده ایم. واژه ماکروفر در فرهنگ فارسی به معنی تندپز می باشد ..

بطور کلی ماکروفر دستگاهی است که تمام قابلییت های یک ماکروویو را دارا می باشد و فقط چند نوع حرارت دهی نیز به آن اضافه شده مثل حرارت سه بعدی ، کانوکشن و فن و گریل از پشت.

ماکروویو چیست؟

ماکروویو دارای امواجی است با طول موج کوتاه که قسمتی از طیف الکترومغناطیس را همانند پرتو‌های نور قابل مشاهده تشکیل می‌دهد. در صنعت از این امواج با طول موج کوتاه برای فرآوری مواد غذایی و پختن غذا‌ها استفاده می‌کنند و این امواج در زمان برخورد با یک ماده امکان دارد منعکس، جذب و یا منتشر شوند.

ماکروویو یا مایکروویو، دستگاهی است که برای پخت یا گرم کردن غذا فقط به المنت تابشی و گرمکن با اشعه لیزر (امواج مایکرو) مجهز می‌باشد. این عملیات سبب ایجاد گرما و افزایش سرعت پخت غذا نیز می‌شود. بطور کلی ماکروویو دستگاهی است که فقط مجهز به گرمکن با اشعه (امواج ماکرو) و المنت تابشی از بالا می‌باشد.

نحوه‌ی کار ماکروویو به این صورت می‌باشد که با تاباندن ریز موج‌های الکترومغناطیسی موجب جنبش آب و مولکول‌های قطبی در غذا شده و این امر باعث تولید گرما و در نتیجه گرم شدن یا پخت غذا در مدت زمان کوتاهی می‌شود.

مواد غیر فلزی مانند پلاستیک و شیشه این امواج را عبور می‌دهند. مواد فلزی این امواج را منعکس می‌کنند و موادی که دارای آب هستند (مانند غذاها) این امواج را جذب می‌کنند. فرکانس امواج ذکر شده بین ۳۰۰ مگاهرتز تا چندین گیگاهرتز می‌باشد و برد این امواج بسیار کوتاه بوده، ولی میزان نفوذ آن‌ها بسیار بالا است و حتی از گرد و غبار هم عبور می‌کنند.

امروزه دستگاه‌هایی که با عنوان ماکروویو عرضه می‌شوند علاوه بر لرزاننده‌ی امواج دارای چند المنت هستند که برای گریل و فر مورد استفاه قرار می‌گیرند و این دستگاه‌ها را با نام مایکروویو گریل دار می‌شناسند. طراحی مایکروویو‌ها به گونه‌ای است که این امواج با طول موج کوتاه را حبس کرده و زمانی که درب دستگاه بسته باشد و شما دستگاه را روشن نمایید ساطع می‌شوند.

تفاوت مایکروفر با مایکروویو چیست؟

مایکروفر به دستگاهی می گویند که سبب می شود پخت غذا در یک محیط بسته و در دمایی یکنواخت به تمامی قسمت های غذا صورت پذیرد. ساده ترین مایکروفرها با گاز کار کرده و کاربر می تواند دما را بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ درجه ی سانتیگراد تنظیم نماید تا پخت تمامی قسمت های غذا به طور یکنواخت صورت پذیرد.

تفاوت مایکروفر و ماکروویو در این است که مایکروویو مواد غذایی را با ساطع کردن امواج با طول موج کوتاه و در زمان کم درست می کند ولی مایکروفر با داشتن المنت گرمایی غذا را در مدت زمانی نسبتا بیشتر از مایکروویو ولی به طور کامل گرم می نماید و در اصطلاح غذابه طور کامل مغز پخت می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد